Nevaren tovor

Danes se je proti domu odpravila moja izseljena svakinja z družino. Je prišla domov za praznike. Za Božič. Skoraj 2 letno hčerkico je Božiček zelo uporabno obdaril, zato ni bilo variante, da darila ne bi odpeljali s seboj. V drugo državo. Z vlakom.

2 odrasla in 1 otročiček lahko nesejo omejeno količino kovčkov 🙂 . Torej morajo vsa oblačila, darila in ostalo prtljago spraviti v obstoječe kovčke – dodatni ne pridejo v poštev. Tu nastane problem. Ljubemu svaku ni jasno, kako ženske spravimo en ogromen kup perila v majhen kovček. Saj sem mu poskusila razložiti, pa je poslušal, razmišljal in tuhtal, da se mu je že iz ušes kadilo 😉 . Na koncu je ugotovil, da mora to biti neka čarovnija, ki je moški nikoli ne bodo razumeli. Sem mu dala kar prav 🙂 . In mu pojasnila, da zato pa ne smeta biti s hčerko prisotna pri pakiranju 😀 .

Revež je odšel na pot ves prestrašen, saj po njegovem mnenju nosi s seboj izredno eksploziven tovor. Se še niti ne bi sekiral, če bi vozil samo oblačila. Ob eksploziji bi bilo najhujše zlo to, da se nihče na vlaku ne bi mogel več premikati, ker bi bili vsi založeni – na srečo z mehkimi stvarmi 😀 . Tako pa imajo med prtljago tudi trde stvari, ki ob taki eksploziji 😉 postanejo zelo nevarne. Je že razmišljal, da bi kovčke na vlaku odložili na čisto drugo stran, kot se bodo vsedli. Oni nič krivi 😀 .

Če boste v teh dneh torej brali o kakšni čudni prigodi na vlaku v Italiji, to ni teroristično dejanje! Samo eni familiji je raztreščilo kovčke 😉 .

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: