Bogate nagrade na pikado turnirju

To nedeljo sem čisto po naključju prisostvovala pikado turnirju. Boj med dvema finalistoma je bil strašno napet. Odigrala sta 12 krogov.

Ta turnir je potekal po nekem posebnem sistemu. Sicer nisem posebna poznavalka pikada, ampak se mi zdi, da bi moralo po neki logiki število krogov biti neparno. Tudi naj bi igralci tekmovali, kdo prej doseže določeno število točk. Na tem turnirju je na nek čuden način zmago pomenila razlika v zbranih točkah.

Nagrade so bile prav posebne. Sponzorji smo prispevali v bogat nagradni sklad. Tako smo za prvo nagrado zagotovili 3 kocke črne čokolade,  2 kozarca vode in 1 bonbon Bronhi. Za drugouvrščenega smo zagotovili 1 kocko črne čokolade, 1 kozarec vode in 1 bonbon Bronhi.

Mala Miš je slavnostno razglasila zmagovalko – sebe, veselo sprejela čestitke in pripadajočo nagrado. S sočutjem in spodbudnimi besedami je podelila nagrado še drugouvrščenemu Koroškemu Bajtlarju, ki je obljubil, da bo naslednjič drugi najboljši, in z veseljem takoj pospravil svojo nagrado na varno v svoj trebušček in radosno pogrizljal še preostanek tablice, ki sem ga velikodušno razdelila med tekmovalce in gledalce 😀 .

Advertisements

One Response to “Bogate nagrade na pikado turnirju”

  1. Štefan Says:

    Hej, zakaj pa ne objaviš rezultatne listine? Če Mala Miš nima kaj proti? 🙂


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: