Pridne roke so vse pripravile

Proslava ob materinskem dnevu se lahko prične. Vsi otroci znajo svoje pesmice. Dvorano so že preizkusili, saj jo imajo vedno na voljo. Odrasle skupine moramo večinoma v dvorani še opraviti eno akustično vajo za uglasitev. Pred proslavo bo za to na voljo dovolj časa.

Ena večja skupina pridnih rok mora še poskrbeti za lep in urejen videz dvorane. Moški se bodo še nadelali ob pokrivanju tal, ženske pa bomo pri finem razporejanju okrasja kot vedno uživale. Malo bo zelenja, malo pisanih košaric in metuljčkov. Nič kupljenega, le delo pridnih rok. Glavne pa so ta velike košare na spodnji sliki:

vse ročno izdelano

vse ročno izdelano

V njih je 430 ročno izdelanih voščilnic. Izvezene so s pisanimi sukanci in okrašene s perlicami. Števila delovnih ur si nismo beležile. Za to ni bilo časa, saj še klepetale nismo kaj prida 😉 . Drobne luknjice smo morale natančno zadeti z iglo, da je slika ostala lepa in razpoznavna. Kljub temu smo se ob delu zabavale.

Podrobnosti sledijo v nedeljo, 22.3.2009 ob 15.00 uri. Za bralke bloga, ki se ne boste udeležile proslave, pa malo kasneje.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: