Pridite v Čudoviti svet buč

Če se v petek zvečer slučajno ne veste kam dati, vas vabim v Čudoviti svet buč. Pravzaprav vas tja vabi Štefan Erjavc, ki je za Društvo Literarno gledališče Treska Mežica pripravil besedilo in slike (z malo moje pomoči). Kaj, kdaj in kje?

Pravljični večer ob treski se bo dogodil v petek, 9. oktobra 2009 ob 20.00 uri v gostilni Krebs v Mežici. Organizira Društvo Literarno gledališče Treska Mežica ob finančni podpori Občine Mežica in pomoči gostilne Krebs in Elstik d.o.o.

Zagotovo se boste prijetno nasmejali, zvedeli kaj novega o bučah in se na koncu z bučo tudi okrepčali. Besedilo sem že prebrala. Štefan je zbral kar nekaj zanimivosti. Pripravil je tudi bogato zbirko zanimivih slik. Meni je zelo žal, da ne bom mogla iti, zato poročila tu gori ne bo. Morda bo na Štefanovem blogu. Upam, da se bo malo pohvalil, saj se ima zakaj. Človek, kateremu pisanje nikoli ni bilo del službe in je torej pisal le “pod mus”, je pri svojih 63 letih sestavil lepo besedilo, 6.882 besed dolgo. Že več kot leto piše blog in tudi to je dosežek. Kdo ve, koliko besed je že zapisal tam. Prav rada bi slišala ta literarni večer v živo, a ker to ni možno, vabim vas, da si privoščite malo sprostitve in klepeta z avtorjem ob bučni večerji.

Advertisements

4 komentarji to “Pridite v Čudoviti svet buč”

 1. kr`adn Says:

  Sem bil na bučkah ! He, he so dobre in zanimive hkrati pa še kaj ! Vsa pohvala zagnanim organizatorjem in izjvajalcem , morda bi to “ponovili” za Koroško TV ?
  Tako bi zanimivo pripoved slišali in videli tudi širše !

 2. Štefan Says:

  Dogovarjamo se, da bo “čudoviti svet buč” konec meseca v Kotljah. Ko izvem kaj več, se oglasim!

 3. Štefan Says:

  kr,adn;
  Mislim, da glede ponovitve večera za Koroška TV, ne sme biti problem, kontaktirati je teba z Ajdo, da večer še bolje izpeljemo.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: