Kontrola vremena – avgust 2010

Šmenta, spet zamujam, čeprav sem se prostovoljno odločila, da kontroliram svojo lastno na podlagi stare vraže podano napoved vremena za celo leto. Prvi teden sem skoraj v celoti prešpricala, a vsaj dokazi so ostali. Deževalo je 🙂 . Nekaj tega sem videla celo na lastne oči.

Po suhi in toplejši nedelji so sledili nekoliko oblačni dnevi, a večinoma sončni in vedno toplejši. Med tednom so dnevne temperature zopet dosegle 25°C, najnižje jutranje so se tudi dvignile proti 18.  V petek popoldne so se oblaki zgostili in ponovno prinesli dež. Ohladilo se je. Vikend je bil delno moker, delno suh.

Ponedeljek tretjega tedna se je pričel oblačno in hladno, a se je popoldne otoplilo. Ves teden je bilo malo oblačno in malo sončno. Dnevne temperature so se zopet dvignile nad 25°C. Sobota je bila sončna in topla, nedelja tudi.

Četrti teden se je pričel z zelo toplim in sončnim vremenom. Vse je kazalo na povratek poletja, dokler nismo dobili poštene plohe, za njo par dni sonca in nato od petka popoldne do nedelje bolj ali manj dež, temperature pa so padle na jesenski režim in so take ostale do konca meseca, čeprav zadnja dva dni ni več deževalo.

Kontrola pravi: “Brcaš v temo!” Nič ni bilo od suhega vremena, sem pa imela prav, ko sem pričakovala bolj hladno ozračje. Priznam, da bo tako zelo hladno, pa si res nisem mislila. Bljak.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: